Saturday, July 26, 2014

Life

IMG_0397

IMG_0412

IMG_0410
Cropped Jeans Jacket - Zara 
Plain Tanktop
Shorts - The Little Perfection
Shoes - WeGo
Socks - SLY (Shibuya 109)
Necklace - H&M
Bracelets - F21, Diva
Headband 

Life is a song - sing it. Life is a game - play it. Life is a challenge - meet it. Life is a dream - realize it. Life is a sacrifice - offer it. Life is love - enjoy it.
- Sai Baba-

Friday, July 11, 2014

Cateriam Cat Cafe Shimokitazawa, Tokyo Review : KAWAII!

It's one of my life goals to visit a cat cafe since i've seen it all over the internet and people keep saying how cute it is. So when my family decided to go to Japan for holiday, i immediately searched for the best cat cafe. I stayed in Shindaita, which is in walking distance to Shimokitazawa neighborhood so Cateriam is certainly the best choice. One word for this review : FLUFFY KITTEHSS :3
1

Thursday, July 3, 2014

Phoenix

Hello hello! I've gotten back from my holiday in Japan :) For those who follows my instagram account (@veenation) , i sure shared a lot of photos of my activities there. This is the outfit i wore to Kyoto's Kiyomizudera Temple. Quite simple as we have to walk around Kyoto that day. Check it out!
4

Saturday, June 21, 2014

Pudding Monster Goes To Japan !

Hello hello! Sorry for not posting for so long :( this post is just a quick update that i'm going to Japan for holiday for the next 8 days! Gonna depart tomorrow morning, so excited! I'm going to Osaka, Kyoto, and Tokyo so be sure to tune in for photo diaries of them <3

To stay tune, i'm going to post cute pictures and videos right from my Instagram Page :

don't forget to follow me :3

Instagram

Wednesday, June 11, 2014

All Noir : Modcloth Polyvore Challenge!

ALL NOIR


Long black cocktail dress
590.205 IDR - modcloth.com


Vegan sandals
590.205 IDR - modcloth.com


Black lace purse
354.075 IDR - modcloth.com


Vintage style jewelry
117.945 IDR - modcloth.com


Vintage cuff bracelet
153.365 IDR - modcloth.com


Gold jewellery
106.140 IDR - modcloth.com


Formal jewelry
94.335 IDR - modcloth.com


Pendant jewelry
153.365 IDR - modcloth.com



This is the outfit i've mix and matched around Mod Cloth 's The Vivacious and Vibrant Dress in Noir ! Looks so cool right? The inspiration for this look is a toned down 1920s Gatsby look. The outfit is perfect to attend a semi formal event when you just want to show off your style. It's quite simple yet elegant. I've picked black and gold to make the look even more classing and elegant looking without taking off the fun vibe. That's why i also picked a cat ring to compliment the dress! 

I've never shopped at Mod Cloth before and when i saw their website, i literally want EVERYTHING. They have a lot of cute dresses for any occasion,  complete with accessories and shoes for an all complete look. Go check out their site, and wish me luck for the challenge!


Tuesday, June 3, 2014

INFARE 3 + Mini Meet Up Photo Diary

Heyyo! I came to INFARE 3 Event in EX last Saturday and had so much fun! Met a bunch of bloggers as well :D here's the photo diary of the event!
Image from Margareta Vania's Blog

Sunday, June 1, 2014

PONDS # BeMyPlus : Win Samsung Galaxy & Exclusive Beauty Class by Ryan Ogilvy

Hi girls! Udah ngerasain kan gimana Ponds BB+ cream bikin kulit kamu tambah cantik? Sekarang ada event #BeMyPlus yang seru banget! Yuk cari tau gimana cara ikutan event Be My Plus, gampang banget loh! :DD

Langkah pertama yang harus kamu lakukan adalah mengunjungi website Be My Plus http://bemyplus.ponds.co.id

Trus connect facebook kamu ke website Be My Plus untuk membuat account supaya bisa join event ini! Aku udah register loh ;) Yuk kamu juga!



Sekarang invite teman kamu sebanyak-banyaknya buat jadi +one kamu! 
Gimana sih caranya jadi +one? 
  1. Klik “accept” pada invitation yang dikirimkan oleh peserta lainnya.
  2. Mengunggah foto kamu yang sedang memegang POND’S BB+ cream varian dan ukuran apa saja beserta foto identitas diri (KTP/SIM).
  3. Mengisi testimonial menggunakan POND’S BB+ cream varian apa saja.
  4. Proses verifikasi mendapatkan notifikasi Facebook 1x24 jam setelah peserta mengunggah foto yang sedang memegang POND’S BB+ cream & foto identitas diri.

Kumpulin sebanyak mungkin teman kamu untuk jadi +one! Makin banyak +one , makin besar kesempatan kamu buat menang hadiah-hadiah kece ! ;)
  1. Persediaan POND’S BB+ untuk 6 (enam) bulan apabila berhasil mengumpulkan 5 teman untuk menjadi +one mereka.
  2. Persediaan POND’S BB+ untuk 1 (satu) tahun apabila berhasil mengumpulkan 10 teman untuk menjadi +one mereka.
  3. 3 peserta dengan nilai tertinggi masing – masing akan mendapatkan Samsung Galaxy di setiap minggunya.
  4. Hadiah utamanya adalah mengikuti Exclusive Beauty Class oleh Ryan Ogilvy untuk 10 orang dengan skor tertinggi sampai akhir periode (3 bulan).
Masih belum jelas? Yuk nonton video cara ikutan event BeMyPlus !

   

Good Luck! ;)